Voetbadzout Inhoud 250 cc
Voetbadzout Inhoud 250 cc
Een zout dat zeer geschikt is voor mensen die veel denkwerk verrichten. Dit is zowel positief als negatief bedoeld, variërend van het uitdokteren van een creatieve opdracht tot het lopen...

Binnen 8 werkdagen, maar meestal aanmerkelijk sneller!

Binnen 8 werkdagen, maar meestal aanmerkelijk sneller!

ÔéČ┬á11,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Een zout dat zeer geschikt is voor mensen die veel denkwerk verrichten. Dit is zowel positief als negatief bedoeld, variërend van het uitdokteren van een creatieve opdracht tot het lopen piekeren over een probleem. Ook mensen die niet kunnen stoppen met denken of problemen hebben met de nachtrust kunnen veel baat hebben met het gebruik van dit Voetbadzout. De Stralende Zon Voetbadzout prikkelt de reflexzones op de voeten, stimuleert daardoor de doorstroming van de energiebanen en opent de voetchakra's, waardoor een betere aarding ontstaat. Hierdoor stroomt het teveel aan energie uit het hoofdgebied. Het totaaleffect van dit alles is dat je meer in balans komt. Met name voor mensen die last hebben van een grote gevoeligheid kan De Stralende Zon Voetbadzout een uitkomst zijn. Door de verbeterde doorstroming en aarding neemt de gevoeligheid niet af, maar dat wat wordt ontvangen blijft niet meer hangen en stroomt door naar Moeder Aarde.
Hoe het Voetbadzout te gebruiken? Vul een teiltje met iets te heet water, voeg naar behoefte 2 tot 4 eetlepels Voetbadzout toe en dompel je voeten er in zolang als je het kunt hebben. Haal ze eruit, laat ze even koelen en dompel ze weer. Herhaal dit tot je je voeten in het water kunt laten. Houdt ze er in zolang als je het prettig vindt. Vooral voor het slapen gaan kan dit zeer ontspannend zijn, een goede nachtrust bevorderen en het inslapen bevorderen. Voor een nog optimaler effect kun je je voeten en enkels na het voetbad insmeren met De Stralende Zon Voetreflexolie of De Stralende Zon Massage Olie 'Lavendel'.
Na het moment van aanschaf is dit product circa 5 jaar houdbaar.