Op verzoek maken wij voor u persoonlijke producten. Dit gaat op geïnspireerde wijze. Wat ik hiervoor nodig heb de door u, voor uzelf, gebruikte voor en achternaam. Voor kinderen heb ik ook de geboortedatum nodig. Elke andere informatie zet m’n hoofd aan het werk. Dat leidt alleen maar af.

Recepten voor persoonlijke producten verkrijg ik op verschillende manieren. Soms valt een recept me in en zo niet, dan gebruik ik een spiertest afkomstig uit de kinesiologie. Aangezien het om inspiratie gaat kan ik niet garanderen dat het door u gewenste product op een af te spreken datum kan worden geleverd. Soms komt ’t snel en soms kan het dagen tot weken duren. Waar ik mijn hoofd wel voor gebruik is om het ontvangen recept te controleren op z’n veiligheid. Een persoonlijk product maken voor een derde persoon kan alleen met diens toestemming.


De volgende persoonlijke producten zijn mogelijk:

Bloesem Remedie 10 cc   € 20.-
Edelsteen Remedie 10 cc   € 20.-
Element Remedie 10 cc   € 20.-
Combinatie Remedie 10 cc   € 20.-
Wierook 55 cc in overleg, vanaf        € 25.-
Massage Olie  100 cc in overleg, vanaf € 18.-
Etherische Olie  10 cc in overleg, vanaf € 18.-Het is ook mogelijk om producten op concreet/specifiek verzoek te maken. Denk bijvoorbeeld aan citroen wierook, anijs massage olie of een massage olie met een door jou te bepalen mengsel van geuren en oliën. Andere voorbeelden zijn een bloesemremedie van een duinviooltje, een edelsteenremedie van thuliet of een massage olie met bergamot. Er zijn veel mogelijkheden.

In verband met de geinspireerde werkwijze hebben we wel telefonisch contact nodig. Alleen als het om een eerder gemaakt product gaat hoeft dat niet. Wilt je een (persoonlijk) product bestellen? Klik dan hier om contact op te nemen. We zijn op onregelmatige tijden aanwezig. Mocht u ons telefonisch niet te pakken krijgen, voel je dan vrij om de voicemail in te spreken. We bellen dan zo spoedig mogelijk terug. Je kan het ook later nog eens bellen of een bericht sturen. 

Gezien de variabele aard van een aantal producten is daar geen vaststaande prijsstelling voor mogelijk. In zo’n geval wordt de prijs met u besproken.
Voor persoonlijke producten vragen we betaling vooraf. De prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten.
 .


Geen producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.