Praktijk

In onze praktijk kan je terecht voor verschillende sessies:

Een Edelsteen opstelling door Michael Inden
Een Coaching sessie met Helena van Dansik van Praktijk Helena van Dansik.


Edelsteen Opstelling

Een edelsteen opstelling is een door ons ontwikkelde unieke methode, bedoeld om inzichten te krijgen in het hoe en waarom het in jou leven loopt zoals het nu gaat. Aan het begin van een edelsteen opstelling vraag ik je om, uit een collectie edelstenen, zeven stenen kiezen. Vervolgens zal ik, in gesprek met jou, de opstelling verklaren. Het is altijd verrassend hoe persoonlijk, ondersteunend en opbouwend het resultaat is.
Inmiddels hebben wij zo’n 30 jaar ervaring met stenen en het hier aan gerelateerde geven van persoonlijke consulten. Opvallend is dat het effect op de mensen bijna altijd een soort “aha” effect teweeg brengt. Anders gezegd: Dat het kwartje valt ten aanzien van de vraagstellingen waarmee je rondloopt.
Een edelsteen opstelling laat je duidelijk zien hoe je in je leven staat. Waarom sommige dingen maar niet willen lukken en blijven terugkomen. Van dergelijke inzichten kan je vervolgens de vruchten plukken. Een edelsteen opstelling is geen poging tot waarzeggen, maar we gaan wel voor de waarheid. En ik spreek uit ervaring: Na een opstelling denk je beslist heel anders over de mogelijkheden en onmogelijkheden van het werken met edelstenen. Laat je uitdagen!

Het tarief voor een edelsteen opstelling is € 70.-.
De duur van een opstelling kan variëren tussen één en anderhalf uur.
Voor een afspraak kunt u hier contact opnemen.
 

Praktijk Helena van Dansik

Facilitatie

Veilig en liefdevol, met een lach en misschien een traan, humor en veel compassie voor jou faciliteer en inspireer ik jou om nieuwe keuzes te maken, maar ook om pijn, angst, verdriet en vele andere emoties en overtuigingen die jou niet dienstbaar zijn te kunnen integreren/ op te laten lossen op een rustige, compassievolle manier. Je gaat op jouw weg en in jouw eigen tempo ervaren hoe het is om meer verbonden te zijn met jouw basis en vrijer te leven.

Kies voor wie je werkelijk bent en kom weer thuis bij jezelf!

     
Persoonlijk

Samen met mijn man Michaël heb ik in 1983 de eerste nieuwetijdswinkel van Nederland geopend: De Stralende Zon in Haarlem.
In onze winkel verkochten we onder andere allerlei prachtige edelstenen die vanwege hun kracht en uitstraling tot mooie gesprekken leiden. Zo kon er ook een persoonlijk gesprek met cliënten ontstaan over van alles wat er zich in het leven op dat moment aandiende. Gesprekken gingen bijvoorbeeld over hoe je eigen weg te vinden, welke overtuigingen houden je tegen om te doen wat je wilt doen, hoe bij jezelf te blijven, wat is spiritualiteit, ziekte, gezondheid, kinderen etc. Ik wilde de mensen
goed te woord staan en werd ook nieuwsgierig naar de werking van de menselijke geest. Ik ging opleidingen op het gebied van psychologie, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit volgen. Een inspirerende, intensieve en mooie reis is het geworden en toen kwam een transformatie op gang. Ik heb vanuit een diep verlangen de keuze gemaakt om open te staan voor de verbinding met mijn I Am (Ziel, Bron, Zijn, Crace, Hoger Bewustzijn). Ik had oorspronkelijk geen idee wat het contact met mijn I Am mij zou gaan brengen. Ik had wel een heel sterk gevoel van: daar wil ik mij mee verbinden, dáár gaat het over. In die stroom van liefde, wijsheid , helderheid en compassie wil ik aanwezig zijn. Ik heb gevonden waar ik toentertijd naar zocht.Inmiddels werk ik zo’n 35 jaar als facilitator en werk ik in contact met jouw Ziel en mijn Ziel samen in liefde en compassie tijdens een facilitatie. Vanuit onze gezamenlijke helderheid, waarheid en wijsheid gaan we inzichten ontvangen zodat je
een inspirator en ‘I Amer’ voor jezelf wordt. Je krijgt unieke ervaringen, passend op jouw pad van bewustzijn in verbinding met jouw basis, jouw I Am.
De liefde voor jezelf wordt tastbaarder. Jouw Hoger Bewustzijn, jouw I Am zal je intenser gaan ervaren. Ieder beleeft dit op zijn eigen manier en op eigen tijd. Het is jouw pad van groei en ontvouwing. Alles is al in jou aanwezig, want in  jou bevindt zich jouw persoonlijke schatkamer, jouw werkelijke basis, waar de echte rijkdommen voor jou klaar liggen. Als je ervoor kiest dan kan je transformeren van mind gestuurd zijn naar de leiding van jouw I Am, van angst naar liefde en vertrouwen, van chaos naar helderheid, van controle naar overgave, van tekort naar overvloed, van slachtoffer voelen naar meesterschap, van problemen naar rust, van zoeken naar vinden.  Je wordt authentiek en komt in vrede met jezelf, wat er ook in je en om je heen gebeurt. 


Een stukje over menselijke Aspecten

Aspecten zijn delen van jezelf die je ooit in het leven hebt geroepen, meestal onbewust, om in een bepaalde situatie, meestal in het verleden,  jezelf te beschermen of te overleven. Deze delen manifesteren zich bijvoorbeeld: als malende terugkerende gedachten, ziekte, drama, chaos, controle, vermoeidheid, boosheid, verdriet, jezelf niet goed genoeg vinden, het leven zat zijn, lijden, heimwee, afgescheiden voelen, pijn, angsten en vele andere emoties. Aspecten brengen dualiteit met zich mee en ontnemen je jouw vrijheid, jouw soevereiniteit, authenticiteit, jouw levensvreugde , gezondheid en de mogelijkheid om helemaal aanwezig in je leven te zijn. Op deze ondermijnende, niet dienstbare aspecten kun je een positieve invloed uitoefenen.
De energie die dan op gang komt stroomt door jou heen en is helend, vredig, liefdevol en compassievol. Dan komt er ruimte voor een wezenlijke verandering en ontstaat er helderheid, liefde, rust en stilte in jou. Je gaat bemerken dat als je samen met jouw I Am de leiding neemt dat je in je kracht kan blijven, meer vertrouwen in jezelf en ongeacht de omstandigheden gaat ervaren hoe het is om creator te zijn in jouw realiteit. 


Praktische Informatie over een Facilitatie

Je kunt met mij een afspraak maken voor een persoonlijke sessie fysiek in Haarlem of via internet. Ik houd eveneens inspiratieve bijeenkomsten of een combinatie van inspiratieve/creatieve bijeenkomsten op uitnodiging door het land.
Met een (eventueel ) gekozen onderwerp door de aanvrager.

Voor vragen en/of een vrijblijvende kennismaking kan je mij bellen.

helenavandansik@gmail.com of op
023-5324288 en 06-30583129.

Meer informatie vind je op mijn website

 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.