PraktijkIn onze praktijk kan je terecht voor verschillende sessies zoals een Edelsteen Opstelling of een Coachings sessie met Helena van Dansik (Praktijk Helena van Dansik).


Edelsteen Opstelling

Een edelsteen opstelling is een door ons ontwikkelde unieke methode, bedoeld om inzichten te krijgen in het hoe en waarom het in jou leven loopt zoals het nu gaat.

Aan het begin van een edelsteen opstelling vraag ik je om, uit een collectie edelstenen, zeven stenen kiezen. Vervolgens zal ik, in gesprek met jou, de opstelling verklaren. Het is altijd verrassend hoe persoonlijk, ondersteunend en opbouwend het resultaat is.

Inmiddels hebben wij zo’n 30 jaar ervaring met stenen en het hier aan gerelateerde geven van persoonlijke consulten. Opvallend is dat het effect op de mensen bijna altijd een soort “aha” effect teweeg brengt. Anders gezegd: Dat het kwartje valt ten aanzien van de vraagstellingen waarmee je rondloopt.
Een edelsteen opstelling laat je duidelijk zien hoe je in je leven staat. Waarom sommige dingen maar niet willen lukken en blijven terugkomen. Van dergelijke inzichten kan je vervolgens de vruchten plukken. Een edelsteen opstelling is geen poging tot waarzeggen, maar we gaan wel voor de waarheid. En ik spreek uit ervaring: Na een opstelling denk je beslist heel anders over de mogelijkheden en onmogelijkheden van het werken met edelstenen. Laat je uitdagen!

Het tarief voor een edelsteen opstelling is € 70.-.
De duur van een opstelling kan variëren tussen één en anderhalf uur.
Voor een afspraak kunt u hier contact opnemen.