Toermalijn zwart ca 1000 gram
Toermalijn zwart ca 1000 gram
De getoonde stenen zijn een voorbeeld
ÔéČ┬á75,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

ZWARTE TOERMALIJN

De bijzondere relatie tussen toermalijnkristal en elektriciteit werd al in de 17de eeuw ontdekt. Toermalijn kreeg toen dan ook de naam Lapis Electricus toebedeelt.
Interessant is de betekenis van het sanskriet woord 'turmali': afwenden van kwaad
Zwarte Toermalijn wordt tegenwoordig vooral aangewend tegen allerlei vormen van hinderlijke straling, veroorzaakt door elektriciteit, zendmasten, magnetrons, mobiele telefoons, computers, tv's en dergelijke, maar ook bij hinder van aardstralen.
Klachten die hierdoor kunnen ontstaan vallen onder noemers als elektrostress en sick building disease en kunnen zich uiten als lusteloosheid, vermoeidheid, hoofdpijn, depressie.
Bij sommige hiervoor extra gevoelige mensen kunnen deze klachten soms dramatische vormen aannemen.
Bij reisziekte kan het gebruik van Zwarte Toermalijn zeer positief uitpakken.
In de praktijk is gebleken dat Zwarte Toermalijn ook positief werkt tegen allerlei vormen van negatieve sferen en ongewenste beïnvloeding. Zwarte Toermalijn neutraliseert spanningen in je aura en heeft een positieve invloed op je doorstroming en aarding en daardoor op je vitaliteit.
 
 

GEBRUIK

 
Om in huis je elektriciteitsnet te ontstoren: leg op de meterkast 1 of meerdere toermalijnkristallen met een totaalgewicht van ca 100 gram. Dit ontstoort de bedrading in je huis, maar niet de daar op aangesloten apparaten. Elke computer, tv, magnetron enz. produceert z'n eigen straling.
Om apparaten zoals de computer, tv, magnetron e.d. te ontstoren: leg bij het desbetreffende apparaat 1 of meerdere toermalijnkristallen met een totaalgewicht van ca 100 gram.
Het is niet nodig om overal kristallen neer te leggen. Als de tv uitstaat kun je het kristal dat je daarbij gebruikt b.v. bij de computer leggen.
Tegen reisziekte: draag een kristal van ca 50 gram bij je.
Bij hinder van sferen of bij ongewenste beïnvloeding van buitenaf: draag een kristal van ca 50 gram bij je en leg dit kristal 's nachts in de buurt van je hoofd.
Heb je last van straling afkomstig van een zendinstallatie buiten je huis leg dan 1 of meerdere kristallen met een totaalgewicht van ca 125 gram zoveel mogelijk bij je in de buurt.
Om de werking van de kristallen optimaal te houden is het aan te bevelen ze regelmatig energetisch te reinigen. Zie daarvoor onder Stenenreinigers.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.