Zwarte Toermalijn ca 75 gram.
Zwarte Toermalijn ca 75 gram.
De getoonde stenen zijn een voorbeeld

Binnen 8 werkdagen, maar meestal aanmerkelijk sneller!

Binnen 8 werkdagen, maar meestal aanmerkelijk sneller!

ÔéČ┬á7,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Zwarte Toermalijn

In de 17e eeuw werd een bijzondere relatie tussen Toermalijnkristal en elektriciteit ontdekt. Toermalijn kreeg toen dan ook de naam Lapis Electricus toebedeeld. Wat interessant is, is dat de betekenis van het Sanskriet woord 'Turmali': afwenden van kwaad betekent. Zwarte toermalijn wordt tegenwoordig vooral gebruikt tegen allerlei vormen van hinderlijke straling. Denk hierbij aan hinder van aardstralen, maar ook straling van elektriciteit, zendmasten, magnetrons, mobiele telefoons, computers, tv's en meer.

Klachten die hierdoor kunnen ontstaan vallen onder noemers als Elektro Stress en Sick Building Disease. Denk hierbij aan lusteloosheid, vermoeidheid, hoofdpijn en depressie. Bij mensen die hiervoor extra gevoelig zijn kunnen deze klachten soms dramatische vormen aannemen.

Ook bij reisziekte kan het gebruik van Zwarte Toermalijn zeer positief uitpakken. In de praktijk is gebleken dat Zwarte Toermalijn ook positief werkt tegen allerlei vormen van negatieve sferen en ongewenste invloeden. Zwarte Toermalijn neutraliseert spanningen in je aura en heeft een positieve invloed op je doorstroming en aarding en daardoor op je vitaliteit.

Gebruik

Om in huis je elektriciteitsnet te ontstoren, leg je op de meterkast 1 of meerdere Toermalijnkristallen met een totaalgewicht van minimaal 100 gram. Dit ontstoort de bedrading in je huis, maar niet de daarop aangesloten apparaten. Elke computer, tv, magnetron etc. produceert zijn eigen straling. Om dit soort apparaten te ontstoren, leg bij het desbetreffende apparaat 1 of meerdere Toermalijnkristallen neer. Ook hiervoor geldt een minimumgewicht van 100 gram. Het is niet nodig om overal kristallen neer te leggen. Als de tv uitstaat kun je het kristal dat je daarbij gebruikt b.v. bij de computer leggen.

Tegen reisziekte, last van sferen of ongewenste invloeden van buitenaf, kan je een kristal van ongeveer 50 gram bij je dragen. Leg dit kristal 's nachts in de buurt van je hoofd. 

Heb je last van straling afkomstig van een zendinstallatie buiten je huis, leg dan 1 of meerdere kristallen met een minimumgewicht van 125 gram dicht bij je in de buurt. Om de werking van de kristallen optimaal te houden is het aan te bevelen ze regelmatig energetisch te reinigen. Zie daarvoor onze Stenenreinigers.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies