Stenen Reiniger extra sterk Inhoud 250 cc

Stenen Reiniger extra sterk  Inhoud 250 cc
Stenen Reiniger extra sterk Inhoud 250 cc
Voor het reinigen van energetisch zwaar vervuilde stenen, kristallen en sieraden. N.B. Stenenreiniger Extra Sterk is te sterk voor z.g. 'zachte' stenen zoals malachiet, turkoois, calciet, sel

Standaard levertijd

Binnen 8 werkdagen, maar meestal aanmerkelijk sneller!

ÔéČ┬á8,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Voor het reinigen van energetisch zwaar vervuilde stenen, kristallen en sieraden.
N.B. Stenenreiniger Extra Sterk is te sterk voor z.g. 'zachte' stenen zoals malachiet, turkoois, calciet, seleniet e.d. Vraag bij twijfel deskundig advies.

 

GEBRUIKSAANWIJZING

Neem een kommetje en vul dit met water. Voeg 1 á 2 eetlepels Stenenreiniger toe en laat, als voorbeeld in dit geval, een steen hierin ca 6 uur liggen. Dit dient om de door de steen opgenomen 'negatieve' energie vrij te maken en uit te wisselen met de in de Stenenreiniger opgeslagen 'positieve' energie. Giet de vloeistof daarna af en zet het kommetje ca 20 minuten onder een stromende kraan. Het allerdunste straaltje is al voldoende. Hierdoor kan de steen energie uitwisselen met Moeder Aarde. Stenen en/of sieraden apart van elkaar behandelen. Dit om ongewenste reakties tussen de verschillende energieën en sferen te voorkomen. Stenenreiniger Ekstra Sterk is bedoeld voor energetisch zwaar vervuilde stenen en sieraden.
De gebruiksaanwijzing is verder dezelfde als bij de 'gewone' Stenenreiniger.
N.B. Stenenreiniger Ekstra Sterk is te sterk voor z.g. 'zachte' stenen zoals malachiet, turkoois, calciet, seleniet e.d. Vraag bij twijfel deskundig advies. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventueel ontstane schade.
Na het moment van aanschaf is dit product circa 5 jaar houdbaar.