Stenenreinigers Info

STENENREINIGERS

 

Vrijwel alle producten van De Stralende Zon worden in Nederland met de hand vervaardigd uit natuurzuivere grondstoffen zonder toevoeging van kunstmatige geur- of smaakstoffen.

Alles waar we ons mee omringen geeft energie aan ons af en omgekeerd geven wij aan alles om ons heen onze energie af. Dit klinkt mooi, maar is het waar en waar kunnen we dit nu aan merken? Is dit niet meer iets voor helderzienden?
Een voorbeeld: Je hebt al een tijdje een woning op het oog. Op een goede dag krijg je bericht dat het pand vrijgekomen is. Je mag het komen bezichtigen. Eenmaal binnen tref je een groezelige, tamelijk uitgewoonde sfeer aan. Maar, denk je, eens even een paar dagen flink boenen, dan een verfje er over en ik heb een lekker huis.
Maar stel, in dat huis hebben de afgelopen 25 jaar twee mensen gewoond die elkaar voortdurend het leven zuur hebben gemaakt. Kun je de bijbehorende sfeer voorstellen? Je kunt dan boenen en verven -en dat zal ongetwijfeld een hoop schelen-  maar toch blijft op een of andere manier die sfeer hangen. Afhankelijk van de zwaarte daarvan en de invloed die jij, als nieuwe bewoner hebt, kan het lang tot zeer lang duren eer zoiets 'weggetrokken' is. Al die tijd beïnvloed dit jouw sfeer en in een voorbeeld als dit op negatieve wijze (*1).
Zo kun je naar meer dingen kijken. Wat dacht je van 2e-hands kleding en meubelen? Of van geërfde sieraden? Alles heeft, zowel positief als negatief, z'n lading. En als je het woord energie vervangt door sfeer kun je merken dat je eigenlijk veel kunt waarnemen waarvan je misschien wel dacht dat dat alleen voorbehouden was aan helderzienden.
Om nu terug te komen op het stenen reinigen; een ander voorbeeld. Stel, een depressief iemand heeft maanden rondgelopen met een steen. In het begin leek het misschien een beetje te helpen, maar uiteindelijk toch niet en zo belandde de steen uiteindelijk in een of ander laatje. Daar wordt het op een zeker moment aangetroffen door iemand die het wel mooi vindt en de steen bij zich gaat dragen. Je hoeft dan niet gek te kijken als die persoon depressieve gewaarwordingen krijgt.
Het kristal is a.h.w. gevuld met de sfeer van de vorige drager en wisselt z'n energie uit met de nieuwe drager, met soms vervelende gevolgen.
Nu kun je in sommige publicaties lezen dat stenen, die door mensen worden gedragen na plusminus 2 maanden uitgewerkt zijn, waarna geadviseerd wordt een nieuwe aan te schaffen.
Ik trek dat uitgewerkt zijn in twijfel. Veeleer is het zo dat in de meeste gevallen de steen 'vol' zit met de sfeer, de energie van de drager, waardoor een positieve uitwisseling van energie tussen steen en drager geheel of gedeeltelijk onmogelijk is geworden. Hoogst zelden komt het voor -en dan middels zeer extreme omstandigheden- dat een steen echt uitgewerkt is.
Waar het om gaat is dat een steen, een kristal of een sieraad ook op energetisch gebied z'n verzorging nodig heeft. Sommigen raden begraven in de aarde aan. De één zegt dat je de steen in de volle maan moet leggen en een volgende legt 'm een uurtje in een glas water.
Dit zijn allemaal methoden die maar tot op zekere hoogte zin hebben. Zijn de betreffende stenen/sieraden gedragen door mensen die redelijk harmonieus in hun vel zitten, dan is de lading van de steen van een vergelijkbaar niveau. Maar in de praktijk blijkt er veel vaker meer aan de hand te zijn. Denk alleen maar aan de redenen waarom mensen behoefte zouden kunnen hebben aan iets als b.v. een geneeskrachtige steen.

Om stenen en sieraden grondig en vlot te kunnen reinigen, aarden en weer op te laden heb ik De  Stralende Zon Stenenreinigers ontwikkeld. Het kan boeiend zijn om voor het gebruik van een stenenreiniger een steen goed te bekijken of te bevoelen om daarna het verschil in sfeer te beleven.           
De Stralende Zon Stenenreinigerszijn er in twee sterktes, één voor regulier gebruik en één voor zwaardere gevallen. Middels pendelen, kinesiologie of jouw intuïtie kun je vaststellen welke nodig is.
De basis van De Stralende Zon Stenenreinigers bestaat uit zeer zuiver, energierijk en oeroud steenzout. Bij de samenstelling maak ik o.a. gebruik van door mij geprepareerde bloesemremedies.

*1 Tegen allerlei ongewenste sferen heb ik diverse producten ontwikkeld. Zie daarvoor onder meer de volgende onderwerpen: De Stralende Zon Korrel Wieroken, De Stralende Zon Energie Producten, De Stralende Zon Speciaal Remedies en De Stralende Zon Bloesemremedies.
 

GEBRUIKSAANWIJZING

 Neem een kommetje en vul dit met water. Voeg 1 á 2 eetlepels Stenenreiniger toe en laat, als voorbeeld in dit geval, een steen hierin ca 6 uur liggen. Dit dient om de door de steen opgenomen 'negatieve' sfeer vrij te maken en uit te wisselen met de in de Stenenreiniger opgeslagen 'positieve' sfeer. Giet de vloeistof daarna af en zet het kommetje ca 20 minuten onder een stromende kraan. Het allerdunste straaltje is al voldoende. Hierdoor kan de steen energie uitwisselen met Moeder Aarde. Stenen en/of sieraden apart van elkaar behandelen. Dit om ongewenste reacties tussen de verschillende energieën en sferen te voorkomen. Stenenreiniger Ekstra Sterk is bedoeld voor energetisch zwaar vervuilde stenen en sieraden.
De gebruiksaanwijzing is verder dezelfde als bij de 'gewone' Stenenreiniger.
N.B. Stenenreiniger Extra Sterk is te sterk voor z.g. 'zachte' stenen zoals malachiet, turkoois, calciet, seleniet e.d. Vraag bij twijfel deskundig advies. De Stralende Zon  aanvaard geen aansprakelijkheid voor eventueel  ontstane schade.