Energie Verkwikker Multimineraal (voorheen Aura Versterker Multimineraal) Inhoud 250 cc
Energie Verkwikker Multimineraal (voorheen Aura Versterker Multimineraal) Inhoud 250 cc
Met de komst van het Himalaya Zout Multimineraal was het voor mij direct duidelijk dat ook dit zout ideaal is om tot Energie Verkwikker geprepareerd te worden. Het is bijna te mooi voor woorden....

Standaard levertijd

Binnen 8 werkdagen, maar meestal aanmerkelijk sneller!

ÔéČ┬á18,15
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Met de komst van het Himalaya Zout Multimineraal was het voor mij direct duidelijk dat ook dit zout ideaal is om tot Energie Verkwikker geprepareerd te worden. Het is bijna te mooi voor woorden. Lees de teksten behorende bij de Energie Verkwikker en het Himalaya Zout Multimineraal maar eens door en combineer beide. Je kunt er dan haast niet meer omheen!
Dit zout bevat een groot aantal mineralen in sporenvorm, waardoor deze gemakkelijk in je lichaam worden opgenomen. Naast de opbouw van je energieveld is deze Energie Verkwikker zeer geschikt om je fysiek te ondersteunen, b.v. bij langdurige geestelijke of lichamelijke inspanning of tijdens en na ziekte.
Je kunt de gebruiksduur bepalen middels je eigen gevoel of intuïtie. Wil of kun je hier niet op vertrouwen raadpleeg dan een kinesioloog, pendelaar o.i.d. Voor de samenstelling van de Energie Verkwikker maak ik onder meer gebruik van door mij geprepareerde bloesemremedies en oertincturen. Je kunt de Energie Verkwikker gebruiken door het als keukenzout te gebruiken door je voeding. Je kunt ook af en toe een likje nemen, iets waarbij je vaak al direct voelt dat je er van opknapt! Gebruik ongeveer 0.5 gram van dit zout per dag. Ervaar je de werking als te sterk verlaag dan de dosis net zolang tot je je er goed bij voelt.
Na het moment van aanschaf is dit product circa 5 jaar houdbaar.