Energie Verkwikker (voorheen Aura Versterker) Inhoud 250 cc
Energie Verkwikker (voorheen Aura Versterker) Inhoud 250 cc
ENERGIE VERKWIKKER   Een speciaal geprepareerd steenzout voor mensen die last hebben van negatieve invloeden uit hun omgeving. Om enkele voorbeelden te noemen: je voelt dat een ander...

Standaard levertijd

Binnen 8 werkdagen, maar meestal aanmerkelijk sneller!

ÔéČ┬á15,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

ENERGIE VERKWIKKER

 
Een speciaal geprepareerd steenzout voor mensen die last hebben van negatieve invloeden uit hun omgeving.
Om enkele voorbeelden te noemen: je voelt dat een ander jou, om wat voor reden ook, kwaad toewenst. Je kunt last hebben van stemmen, of van entiteiten die jouw energieveld gebruiken om hun bestaan hier op aarde mogelijk te maken. Maar ook kunnen het de buren zijn die al jaren ruzie met elkaar maken en wiens sfeer je niet buiten je kunt houden. Of een gevoel van uitputting na een bezoek aan een winkelcentrum. Ook kun je last hebben van het feit dat je je hebt opengesteld voor een cliënt, met wiens sfeer je na een sessie kunt rondlopen. Heb je van dit soort zaken last dan is er vaak sprake van een verzwakte aura (of een gebrek aan aarding, zie daarvoor De Stralende Zon Voetbadzout).
De werking van de Energie Verkwikker berust enerzijds op het toevoegen van energie als ondersteuning en anderzijds wordt een betere doorstroming van de in de (bij)nieren opgeslagen oerenergie veroorzaakt, waardoor uiteindelijk een beter functioneren op eigen kracht wordt bereikt. Wat De Stralende Zon Energie Verkwikker je mede helpt te bereiken is het innemen van jouw eigen grenzen op jouw condities en niet die van jouw omgeving. Je kunt de gebruiksduur bepalen middels je eigen gevoel of intuïtie. Wil of kun je hier niet op vertrouwen raadpleeg dan een kinesioloog, pendelaar  o.i.d.
Voor de samenstelling van de Energie Verkwikker maak ik onder meer gebruik van door mij geprepareerde bloesemremedies en oertincturen.
Je kunt de Energie Verkwikker gebruiken door het als keukenzout te gebruiken door je voeding.
Je kunt ook af en toe een likje nemen, iets waarbij je vaak al direct voelt dat je er van opknapt! Gebruik ongeveer 0.5 gram zout per dag. Ervaar je de werking als te sterk verlaag dan de dosis net zolang tot je je er goed bij voelt.
Na het moment van aanschaf is dit product circa 5 jaar houdbaar.