Energie Beschermer Inhoud 250 cc (voorheen Aura Beschermer)
Energie Beschermer Inhoud 250 cc (voorheen Aura Beschermer)
ENERGIE BESCHERMER.   Er zijn een aantal zaken waar we niet omheen kunnen, ook al zitten we nog zo lekker in ons vel. Het gaat hier over allerlei vormen van straling waar onze...

Standaard levertijd

Binnen 8 werkdagen, maar meestal aanmerkelijk sneller!

ÔéČ┬á18,15
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

ENERGIE BESCHERMER.

 
Er zijn een aantal zaken waar we niet omheen kunnen, ook al zitten we nog zo lekker in ons vel. Het gaat hier over allerlei vormen van straling waar onze leefomgeving mee doordrenkt is. Wat denk je van de honderden radio en televisiezenders, die ons letterlijk doorstralen?  Hoogspanningskabels, gsm-masten, kabelnetten en, dichter bij huis en werk, elektrische bedrading, audiovisuele apparatuur, T.L. verlichting, magnetron, draadloze huistelefoons, computer enzovoorts.
De klachten zijn legio, al worden ze lang niet altijd gerelateerd aan dit soort dingen. Ik denk dan aan verschijnselen als vermoeidheid, dufheid, geïrriteerdheid, hoofdpijn, geïrriteerde ogen, maar ook iets als wagenziekte. Kijk eens naar hoe je je voelt na een lange autorit of treinreis. Urenlang zit je in een werveling van elektromagnetische velden, met als resultaat vermoeidheid en lusteloosheid. Of kijk eens hoe je je voelt na een aantal uren voor de T.V. of de computer.
Wat kan je hier mee doen? Je er aan ontrekken gaat niet meer, hoogstens gedeeltelijk.
In De Stralende Zon Energie Beschermer heb ik ondermeer de energietrilling weten aan te brengen van een prachtig zachtgroen glanzend, transparant glimmerkristal (een vorm van mica). Het mooie van dit kristal is de combinatie van het lichtdoorlatende en het sterk reflekterende. Wat wordt doorgelaten voelt zacht en harmonieus aan, terwijl grovere sferen op bijna verblindende wijze gereflecteerd worden. Anders gezegd, de prachtige energie van dit kristal beschermt je wel tegen, maar sluit je niet af van de buitenwereld!
Hoe nu deze Energie Beschermer te gebruiken? Plaats een pot Energie Beschermer in de meterkast, zo dicht mogelijk bij de stroommeter. Dit brengt alvast het niveau van de straling van alle bedrading in huis wat meer op orde. Verder kun je op alle plaatsen in huis waar je dat nodig vindt, een pot plaatsen. B.v. tussen jou en de computer, bij de magnetron, de T.V. enz. Je hoeft voor dat alles geen hele voorraad aan te schaffen. Je kunt b.v. de pot van de magnetron later ook bij de t.v. zetten, of in de auto enz. Aan te bevelen valt ook om ‘snachts een pot Energie Beschermer in de buurt van je hoofd te plaatsen. Door de sterk verminderde omgevingsstraling is hierdoor je slaap rustiger en verkwikkender.
Houdt een pot Energie Beschermer altijd  gesloten.
Het meest optimale effect valt te bereiken wanneer je het gebruik van de Energie Beschermer combineert met de Energie Verkwikker (zie aldaar). Overigens heb ik de afgelopen jaren al vaak te horen gekregen dat de Energie Beschermer ook beschermt bij energetische hinder van mensen of van andere entiteiten. Afhankelijk van omgevingsfactoren blijft een Energie Beschermer 5 tot 8 jaar werkzaam.