Element Remedies Info

 

DE STRALENDE ZON ELEMENT REMEDIES

ZACHTE MIDDELEN MET EEN DIEPGAANDE WERKING
 
Alle Element Remedies worden door ons in Nederland
vervaardigd uit natuurzuivere grondstoffen.

 

HET ONSTAAN VAN DE REMEDIES IN EEN KORT BESTEK

Al geruime tijd leefde het idee bij mij om element remedies te willen ontwikkelen. Het woord element alleen al fascineerde me. Een element staat letterlijk voor een vorm van elementaire energie, een wezensvorm, een elementaal. Als je je verbindt met elementaire energieën kun je op een diep, wezenlijk, elementair niveau bezig zijn met heling en ontwikkeling, zodat je ‘in je element’ kunt zijn.
Het werken met de element remedies kwam bij mij in een stroomversnelling toen ik in contact kwam met het werk van Truus Hartsink en André Schaap; Een serie boeken in 4 delen met als titel: ‘Vitaminen en Mineralen Spiegels van de Ziel’.
Beide auteurs hebben aan deze serie 20 jaar gewerkt en het resultaat is er dan ook naar! De boeken bevatten een stroom van kennis en informatie. Het overgrote deel van de bij de Element Remedies gebruikte beschrijvingen en duidingen is van hun hand afkomstig.
Element Remedies worden door mij op inspiratieve wijze bereid. Met behulp van o.a. dryaden stel ik mij in verbinding met het wezen van het betreffende element. Dit wezen ervaar ik als een specifieke energie, een trilling. Deze trilling wordt op mijn verzoek aangebracht in een speciale daar toe bereidde draagvloeistof.
 
Aanbevolen literatuur: Vitaminen en Mineralen Spiegels van de Ziel van Truus Hartsink en André Schaap, Karlik van Ursula Burkhard, Verborgen krachten der edelstenen en Wezen en krachten der metalen van Melly Uyldert, Gezond zijn met metalen van Jaap Huibers
 
                        

OVER HET GEBRUIK VAN DE REMEDIES

 
In de omschrijvingen bij De Stralende Zon Element Remedies heb ik getracht de werking daarvan zo kernachtig mogelijk samen te vatten. Als je echter in voornoemde boeken kijkt en je ziet daarin de overstelpende hoeveelheid informatie, dan is het duidelijk dat de informatie in deze tekst summier is.
Om op basis van deze beperkte teksten te bepalen welke remedie geschikt voor je zou zijn is af te raden. Testtechnieken of je intuïtie gebruiken zijn de meest persoonlijke manieren. Je kunt uiteraard ook advies vragen aan een ter zake deskundige.
Wanneer er een remedie voor je is uitgetest is het aan te bevelen niet in de bijbehorende tekst te gaan lezen waar die remedie voor is. Hier geldt hetzelfde: de tekst is te beperkt. Bovendien kan het lezen van een dergelijke tekst jouw mogelijkheden beperken om zelf onbevangen waar te nemen wat de desbetreffende remedie je brengt. Want als je uitgaat van het smalle uitzicht dat de tekst van een remedie je biedt op de mogelijkheden van die remedie, dan doe je jezelf te kort. Denk alleen al aan iets als de unieke interactie die er plaats vindt wanneer je een remedie inneemt. Van jou is er maar één!
De Stralende Zon Element Remedies zijn middelen die je ondermeer kunnen helpen bewust te worden van de oorzaken van je klachten en/of problemen, waardoor jij jezelf in staat kunt stellen hier gericht en kernachtig op te reageren. De Stralende Zon Element Remedies zijn bedoeld als hulp bij het proces waarin je verkeert en zijn geen medicijnen. Bij onduidelijkheid over de aard van jouw klachten adviseer ik je een arts te raadplegen.
                                
                           

GEBRUIKSAANWIJZING


De Stralende Zon Element Remedies kunnen worden ingeno­men, vernevelt, verdampt of op de huid aangebracht worden. Je kunt ze mengen met massageoliën.
Het verdampen kan ook in combinatie met etherische oliën. Bedenk dat etherische oliën brandbaar zijn en dat de remedies alcohol bevatten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor welke ontstane schade dan ook. Combinaties onderling of met andere middelen zijn goed mogelijk, ook met allopathische.
Algemene dosering:8 druppels verdeeld over de dag desgewenst met wat water innemen, waarvan de eerste druppel direkt na het ontwaken en de laatste zo dicht mogelijk voor het slapen gaan. Sta iedere keer als je een druppel inneemt, in positief gestelde termen, stil bij de reden(en) waarom je het middel neemt, dit bekrachtigt de werking!
Realiseer je dat elke remedie een andere trilling vertegenwoordigt. Dit betekent, in relatie tot de gebruiker, dat voor elke soort remedie een andere dosering van toepassing kan zijn.
Voor alles geldt echter dat het testen(bv. middels pendelen of kinesiologie) of intuïtief bepalen van het gebruik en de dosering verreweg de voorkeur geniet, aangezien met deze manieren de dosering en het gebruik zo nauwkeurig mogelijk op jou afgestemd kunnen worden!
Bewaar de remedies op huiskamertemperatuur of koeler en op een plaats met zo min mogelijk energetische belasting. Ze zijn dan ongeveer 10 jaar houdbaar.
Tevens is het mogelijk om een persoonlijk op jou afgestemde remedie te maken.
Je kunt hiervoor contact met mij opnemen.
 
 
                                                        Michael Inden
 
 
De inhoud van een flesje Stralende Zon Element Remedie is ca 10 cc (ca 220 druppels).