Colloïdaal Goud Inhoud 30 cc Colloïdaal Goud Inhoud 30 cc
Colloïdaal Goud Inhoud 30 cc Colloïdaal Goud Inhoud 30 cc
Colloïdaal Goud Inhoud 30 cc
Colloïdaal Goud is een veilig middel met een gunstige invloed op je gezondheid. Krachtens artikel 19 en 20 van de warenwet is het verboden de genezende en helende werking van Colloïdaal Goud aan te

Standaard levertijd

Binnen 8 werkdagen, maar meestal aanmerkelijk sneller!

ÔéČ┬á16,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Krachtens artikel 19 en 20 van de warenwet is het verboden de genezende en helende werking van Colloïdaal Goud aan te prijzen in relatie tot het innemen van dit product.
Wat ook niet mag is de indruk wekken dat het om een geneesmiddel gaat.

Dit voorgaande laat onverlet dat Colloïdaal Goud wel aan een zogenaamde ‘gezondheidsaanprijzing’ gekoppeld kan worden.
Een gezondheidsaanprijzing is een aanduiding waarbij sprake is van het instandhouden of bevorderen van een goede gezondheid, zonder dat een medische claim of toespeling daarop wordt gebezigd.
Toelichting:
Van het instandhouden of bevorderen van een goede gezondheid is onder meer sprake bij het verzorgen, ondersteunen, helpen, behouden, instandhouden, bevorderen, bewaren, etc. van een normale werking van een orgaan resp. lichaamsfunctie. Een lichaamsfunctie is ook de weerstand tegen ongunstige bacteriën, bescherming tegen vrije radicalen, een verantwoord cholesterolgehalte etc. Het helpen verhogen, helpen verlagen, van dergelijke functies, die op zich geen ziekte inhouden, wordt gezien als een gezondheidsaanprijzing. Door een orgaan of functie te specifiek aan te duiden kan de aanprijzing een geneeskundige inhoud krijgen of een toespeling daarop zijn. Dit is dus niet  toegestaan voor gezondheidsproducten.
Colloïdaal Goud is een veilig middel met een gunstige invloed op met name je psychische gezondheid en de werking van je hersenen.
Het kan tevens je weerstand tegen ongewenste bacteriën en schimmels vergroten en de werking van je immuunsysteem ondersteunen.

WAT IS COLLOÏDAAL GOUD?

CG bestaat uit elektrisch geladen gouddeeltjes, die extreem klein zijn en zweven in gedistilleerd water.
Met hun diameter tussen de 0,001 en 0,005 micron zijn ze kleiner dan virussen en hebben ze mede daardoor het vermogen om in bacteriën te penetreren en deze uit te schakelen, waarna het lichaam de ontstane afvalstoffen kan gaan verwijderen.
Micro-organismen die resistent zijn tegen antibiotica zijn heden ten dage epidemisch in de VS en Europa en zijn de oorzaak voor een groeiend aantal ernstige infecties.
In tegenstelling tot antibiotica is tot op heden niet waargenomen dat bacteriën resistentie kunnen ontwikkelen tegen de werkzaamheid van goud.
Er zijn geen bijwerkingen bekend in combinatie met andere geneesmiddelen.
De combinatie Colloïdaal Goud met Colloïdaal Zilver kan buitengewoon vitaliserend werken.

Het is mogelijk dat het effect van Colloïdaal Goud vermindert bij inname van allopathische medicijnen als antibiotica en dergelijke.
Bewaar Colloïdaal Goud op kamertemperatuur en in een donkere glazen fles.
De  houdbaarheid is 1 jaar.

DOSERING

Aanbevolen gebruik volwassenen: 2x daags 10 druppels. Houdt deze, zo mogelijk, voor het inslikken enige tijd onder de tong.
Kinderen oplopend naar leeftijd: 2x daags 2 tot 8 druppels.
Dieren: 2x daags 4 druppels per 10 kilo lichaamsgewicht.

Voor alles geldt echter dat het testen (bv. middels pendelen of kinesiologie) of intuïtief bepalen van het gebruik en de dosering verreweg de voorkeur geniet, aangezien met deze manieren de dosering en het gebruik zo nauwkeurig mogelijk op jou afgestemd kunnen worden!
Voor meer informatie over Colloïdaal Goud verwijzen wij je, i.v.m. het bovenstaande, naar de bibliotheek of het internet.