Bloesem Remedies InfoBloesemremedies
Zachte middelen met een diepgaande werking
 
De Stralende Zon Bloesem Remedies worden door mij op inspiratieve wijze bereid. Het verschil met andere bloesemremedies ontstaat voornamelijk door de wijze van preparatie. Door toevoeging van een speciaal hiertoe samengestelde edelsteentinctuur wordt de werking van de remedies verdiept. Wat je hierdoor, naast heling, kunt verwachten is bewustwording van de achterliggende oorzaken van de klachten. Dit biedt je de mogelijkheid om met deze oorzaken aan de slag te gaan om zo tot een fundamentele oplossing te komen. Al onze bloesemremedies worden door ons in Nederland vervaardigd uit natuurzuivere grondstoffen.

In al onze remedies wordt op inspiratieve wijze een “sleutel” aangebracht. Hierdoor komt het energieniveau van de remedies meer in overeenstemming met het menselijk energieniveau. Zo kan de energie van de remedie directer inwerken binnen jouw systeem. Dit brengt voordelen met zich mee. Normaal verliest een bloesemremedie na inname veel van z'n energie aan het slaan van de brug tussen de energieniveaus van plant en mens. Deze energie blijft nu behouden waardoor onze bloesemremedies krachtig, langdurig en snel werken. Ik zie deze wijze van prepareren niet als een verbetering van bestaande bloesemremedies. Ik zie het als een uitbreiding van de mogelijkheden binnen de bloesemtherapie.

De remedies staan vermeld op alfabetische volgorde, met de in het Nederlands taalgebied meest gangbare naam.
 


Gebruik

De standaarddosering is 2x daags één druppel innemen. Dit kan puur of vermengd met wat water. De eerste druppel bij voorkeur 's morgens direct na het ontwaken innemen. Sta, voor een optimale werking, in gedachten even stil bij de reden waarom je dit inneemt en wat je jezelf in relatie hiermee toewenst. Doe dit in positief gestelde termen. De tweede druppel op dezelfde wijze innemen, maar dan 's avonds zo kort mogelijk voor het slapen.

Je kunt die 2 druppels ook toevoegen aan een glas water en daar, verdeeld over de dag, slokjes van nemen. Voor een persoonlijke dosering geniet het echter de voorkeur te (laten) testen. Dit kan middels pendelen, kinesiologie ed. Ook kan je eventueel de aanwijzingen volgen van jouw therapeut of hulpverlener, of gebruik maken van je eigen intuïtie. Een testtechniek gebruiken lijkt mij van groot belang. Met een dergelijke techniek kan je een remedie koppelen aan de oorzaak van een klacht. Soms zelfs zonder van deze klacht op de hoogte te zijn. Combinaties onderling of met andere middelen zijn ook mogelijk. Dit geld ook voor allopathische middelen. De Stralende Zon Bloesemremedieszijn geen medicijnen. Het zijn hulpmiddelen die jou tot steun zijn bij het proces waarin je verkeerd. 

Een nadeel van het beschrijven van de werking van een bloesemremedie is dat mensen de neiging hebben een remedie uit te zoeken op basis van die beschrijving. Echter zo’n algemene beschrijving is feitelijk niet kernachtig. Deze beschrijving zegt echter niets over jouw persoonlijke omstandigheden. Een voorbeeld: Neem 10 mensen met hoofdpijn. Verdiep je in de achtergrond van elk van hen en de kans is groot dat er 10 verschillende redenen zijn voor de hoofdpijn. Waar slaat dan een remedie op waarvan de bijgaande tekst stelt dat die geschikt zou zijn tegen hoofdpijn? 

Ook hier wil ik nadrukkelijk stellen: Gebruik je intuïtie of een testtechniek en vertrouw daarop. Lees niet van tevoren waar de uitgeteste remedie voor zou zijn. Op die manier kan je onbevooroordeeld waarnemen wat het middel jou brengt. Als je daar behoefte aan hebt kan je achteraf kijken waar het middel volgens de “algemene” beschrijving voor dient. 
Onze bloesemremedies kunnen ook verdampt worden om in een huis of kamer de sfeer te beïnvloeden. Dit werkt ook voor de eventueel daarin aanwezige personen. Dit kan desgewenst ook samen met een etherische olie. Ook kunnen ze in de aura verdampt worden. Hiervoor kan je een paar druppels van één of meer remedies op de voeten en/of rond de enkels smeren. Daarna blijf je rustig een paar minuten staan, zodat de remedie door je aura omhoog kan wervelen. Op de huid aanbrengen is ook mogelijk. Dit kan bijvoorbeeld bij voetreflexologie, het verbinden van meridiaan punten, bij chakra blokkades en meer. Wat je ook kan doen met de Bloesemremedies is ze vermengen met een massageolie.

Bewaar de remedies koel en donker en zover mogelijk van stralingsbronnen vandaan. De houdbaarheid van onze bloesemremedies is minimaal 10 jaar. Een flesje bloesemremedie heeft een inhoud van 10 cc (ca 220 druppels).