Colloïdaal Goud

Colloïdaal goud bestaat uit elektrisch geladen gouddeeltjes, die extreem klein zijn en zweven in gedistilleerd water. Met hun diameter tussen de 0,001 en 0,005 micron zijn ze kleiner dan virussen en hebben ze mede daardoor het vermogen om in bacteriën te penetreren en deze uit te schakelen. Daarna zal het lichaam de ontstane afvalstoffen kan gaan verwijderen. Micro-organismen die resistent zijn tegen antibiotica zijn tegenwoordig epidemisch in de VS en Europa en zijn de oorzaak voor een groeiend aantal ernstige infecties. In tegenstelling tot antibiotica is tot op heden niet waargenomen dat bacteriën resistentie kunnen ontwikkelen tegen de werkzaamheid van goud. Er zijn geen bijwerkingen bekend over het gebruik van colloïdaal goud of zilver in combinatie met andere geneesmiddelen. De combinatie colloïdaal goud met colloïdaal zilver kan buitengewoon vitaliserend werken.

Het is mogelijk dat het effect van colloïdaal goud vermindert bij inname van allopathische medicijnen als antibiotica en dergelijke. Bewaar colloïdaal goud op kamertemperatuur en op een donkere plek fles. De houdbaarheid is minimaal 1 jaar.

 

Colloïdaal Zilver

Colloïdaal zilver bestaat uit elektrisch geladen zilverdeeltjes, die extreem klein zijn en zweven in gedistilleerd water. Met hun diameter tussen de 0,01 en 0,001 micron zijn ze kleiner dan virussen en hebben ze mede daardoor het vermogen om in bacteriën te penetreren en deze uit te schakelen. Daarna zal het lichaam de ontstane afvalstoffen kan gaan verwijderen. Micro-organismen die resistent zijn tegen antibiotica zijn tegenwoordig epidemisch in de VS en Europa en zijn de oorzaak voor een groeiend aantal ernstige infecties. In tegenstelling tot antibiotica is tot op heden niet waargenomen dat bacteriën resistentie kunnen ontwikkelen tegen de werkzaamheid van zilver. Er zijn geen bijwerkingen bekend over het gebruik van colloïdaal goud of zilver in combinatie met andere geneesmiddelen. De combinatie colloïdaal goud met colloïdaal zilver kan buitengewoon vitaliserend werken.

Colloïdaal zilver is een veilig middel met een gunstige invloed op je gezondheid. Het verhoogt je weerstand tegen ongewenste bacteriën en schimmels. Van het in stand houden of bevorderen van een goede gezondheid is onder meer sprake bij het verzorgen, ondersteunen, behouden, etc. van een normale werking van een orgaan respectievelijke functie. Een lichaamsfunctie is ook de weerstand tegen ongunstige bacteriën, bescherming tegen vrije radicalen, een verantwoord cholesterolgehalte en meer.

Bewaar Colloïdaal zilver op kamertemperatuur en op een donkere plek fles. De houdbaarheid is minimaal 1 jaar.

 Geen producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies