5: Yang Keo Mo (Yang Qiao Mai) oertinctuur  Inhoud 10 cc
5: Yang Keo Mo (Yang Qiao Mai) oertinctuur Inhoud 10 cc
De Stralende Zon Oertincturen zijn bestemd om een ongehinderde doorstroming van energie mogelijk te maken en tekorten aan energie op te heffen. Dit is geen kwestie van druppeltjes innemen en verder is

Binnen 8 werkdagen, maar meestal aanmerkelijk sneller!

Binnen 8 werkdagen, maar meestal aanmerkelijk sneller!

ÔéČ┬á13,35
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

OERTINCTUREN

HET ONTSTAAN

Vrijwel alle producten van De Stralende Zon ontstaan op inspiratieve wijze. Meestal krijg ik vooraf een seintje dat er iets staat te gebeuren, een soort kriebel. Ga ik er dan met pen en papier voor zitten, dan krijg ik achter elkaar één of meer recepten door. Op dat moment weet ik meestal niet waar die recepten voor dienen.
Nadat ik de desbetreffende recepten heb bereid is het wachten op de betekenis er van. Waar zijn ze voor? Vroeger of later komt er een vergelijkbaar seintje en krijg ik vervolgens die betekenis door.
Het kan ook anders, soms op wonderlijke wijze, zeker in het geval van De Stralende Zon Oertincturen.
Toen ik de ontvangen recepten bekeek kon ik er geen enkel verband in ontdekken. De meest vreemde ingrediënten waren nodig. Om je een klein inkijkje te geven: In één tinctuur zitten ondermeer edelsteenremedies van Pyrrhotien (= een magnetische ijzer-zwavelverbinding) en Galeniet (=een lood-zwavel verbinding), maar ook een aantal  plantremedies, variërend van Bloedwortel wortel, Valeriaan bloesem, Springbalsemien zaad tot Karmozijnbes bes.
Het enige dat ik meende te weten was dat deze tincturen iets te maken hadden met de menselijke energiebanen, de meridianen. Maar ja, er waren 8 oertincturen, die ik niet kon rijmen met de 12 meridianen of de 6 paren die ze vormen. Ook met testen kwam ik er niet uit. Ik realiseerde me dat ik bezig was er met mijn hoofd achter te komen waar ze voor bedoeld waren.
Ik besloot te wachten.
Twee jaar later stonden ze er nog steeds.
Het toeval (dat wat je toevalt) leidde mij naar een beoefenaar van de Traditionele Chinese Geneeskunst.
Ik bracht de oertincturen ter sprake. De man dacht even na en reikte mij een boek aan over Chinese geneeskunde. Misschien dat ik er wat aan zou hebben. Met een spiertest vroeg ik of dat zo was.
Het antwoord was ja.
Met dezelfde techniek testte ik de pagina uit waar ik moest zijn. Ik sloeg het boek open en waar viel mijn oog op?
De 8 oermeridianen!
Testen leidde tot de bevestiging, voor zover ik die nog nodig had.
 

OERENERGIE

Het bleek een complexe materie. Anders dan bij de voornoemde 12 meridianen, die overwegend aan bepaalde lichaamsystemen verbonden zijn, bleken de oermeridianen met meerdere systemen op verschillende niveaus tegelijk in verbinding te staan. Het was niet mogelijk te stellen dat een bepaalde oermeridiaan ‘ergens voor was’.
Wat me duidelijk werd dat het ging om een vastgestelde hoeveelheid oerenergie, die een ieder bij de conceptie ontvangt. Oerenergie kan tijdens het leven niet aangemaakt worden.
Deze energie wordt opgeslagen in de nieren en bijnieren en via de oermeridianen gedoseerd verspreid in ons energetisch systeem. Ze lijken te werken als een katalysator. Ze stimuleren de productie van andere energieën en houden deze processen gaande. Bij vermindering of blokkering van de doorstroming van de oerenergieën, waar vele redenen voor kunnen zijn, treden er storingen op. Dit kan zich lichamelijk, geestelijk, spiritueel maar ook emotioneel uiten.
 
De Stralende Zon Oertincturen zijn bestemd om een ongehinderde doorstroming van energie mogelijk te maken en tekorten aan energie op te heffen. Dit is geen kwestie van druppeltjes innemen en verder is alles opgelost! Goed in je energie zitten heeft vooral te maken met bewustzijn. Bewust te worden van én te zijn wat je werkelijk wilt. Het is voornamelijk dat waaraan de oertincturen bijdragen. Dan stroom je en zit je heerlijk in je vel!
 

GEBRUIK

Uit het voorgaande blijkt dat het niet aan te raden is op grond van verstandelijke overwegingen te kiezen voor een bepaalde tinctuur. Hier zijn andere mogelijkheden voor: je intuïtie gebruiken, pendelen, testen, een kinesioloog of je hulpverlener raadplegen enz.  Heb je geen zicht op de aard van jouw klachten, raadpleeg dan een arts.
De Stralende Zon Oertincturen kunnen worden ingenomen, ingesmeerd of verdampt (de laatste 2 mogelijkheden eventueel in combinatie met een etherische olie). Tegen het gebruik in combinatie met allopathische medicijnen is geen bezwaar.
In het algemeen kan ik stellen dat de werking van de tincturen zeer wordt bekrachtigd door tijdens het gebruik je gedachtenkracht in te zetten. Denk er in positief gestelde termen aan waarvoor je het middel neemt!
De Stralende Zon Oertincturen  zijn hulpmiddelen, geen geneesmiddelen.